Kristjan Kangur, keda play-offis mõned terviseprobleemid vaevanud, alustas tavapäraselt algkoosseisus kõigis kohtumistes ning kogus keskmiselt 26 mänguminutiga 5,7 punkti ja 4,6 lauapalli.

Kanguri parim esitus sündis kuuendas kohtumises, kui eestlase arvele jäi 14 punkti, 5 lauapalli ja 2 söötu. Varese võitis selle lõpusekundiviskega 82:80. Kahekohalise punktisummani jõudis Kangur ka kolmandas kohtumises, kui viskas 10 punkti, enim lauapalle (7) kogus ääremängija teises kohtumises.

Talts, kes esimeses kohtumises isegi koosseisu ei kuulunud, alustas viimast kohtumist juba põhikoosseisus ning kogus lõppkokkuvõttes 19,3 minutiga 6,3 punkti ja 6,5 lauapalli.

Talts tegi parima etteaste viimases kohtumises, kui kogus 8 punkti, 10 lauapalli ja 2 söötu. Seeria teises kohtumises, kus Taltsi kolmene Varese 62:58 ette viis ja lõpuks meeskonna 64:62 võidule aitas, tõi Talts 5 punkti ja 11 lauapalli. Kahekohalise punktisummani jõudis Talts korra, kui tõi viiendas kohtumises 11 punkti.

Aga puhtalt statistika pealt loomulikult meeste olulisust meeskonnale mõõta ei saa. Hoopis tähtsam on, et Eesti korvpallil oli võimalus sellisele duellile kaasa elada.