San Antonio treener Gregg Popovich oli seda mängu silmas pidades andnud eelmises kohtumises Denver Nuggetsi vastu puhkust oma kolmele põhimängijale Tim Duncanile (pildil), Tony Parkerile ning Manu Ginobilile, kirjutab sport.err.ee

Duncan ning Matt Bonner tõid meeskonale mõlemad 23 punkti, Duncan võttis maha ka 13 lauapalli. Bostoni resultatiivseim oli Kevin Garnett 26 punkti ja 12 lauapalliga.

„See oli ilus võit meie jaoks, valitsevat meistrit on alati magus võita ning fakt, et me tegime seda nende kodusaalis, teeb asja veel mõnusamaks,“ muheles Spursi treener Gregg Popovich.

Los Angeles Lakers alistas võõrsil 101:91 Cleveland Cavaliersi, mis tähendas, et Cavs sai oma selle hooaja esimese kaotuse koduväljakul.

Lamar Odom viskas Lakersi kasuks 28 punkti ja haaras 17 lauapalli, leedulane Zydrunas Ilgauskas oli 22 punktiga Cavaliersi resultatiivseim.

Mängupäeva parima soorituse tegi Oklahoma Thunderi noor mängumees Kevin Durant, kes viskas 116:113 võidumängus Sacramento Kingsi vastu 39 punkti, võttis maha seitse lauapalli ning jagas neli resultatiivset söötu.