"Kindlasti paljud mängijad salvestavad seekord videokaamerate või mobiiltelefonidega oma mänge, sest eile algas Sprite.ee veebilehel kampaania, kus parimate videoklippidega palluritel on võimalus sõita NBA tähtede mängule USA-sse," rääkis võistluste korraldaja Reigo Kimmel.

Tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste sarjas on jäänud mängida veel 3 etappi, Pärnu etapp on kõige olulisem eliit-sarjas, kus sarja juhtiv Sprite võistkond garanteeriks võiduga pääsme septembris toimuvale FIBA 3x3 maailmaturnee etapile Istanbuli.

Ka teistes sarjades on palju põnevust, sest kõige populaarsemas, harrastajate sarjas on kaarte segamas esimese etapi võitnud Metta World Peace võistkond, kes osales vaid avaetapil ning kindasti planeerivad poodiumile pääseda ka tugevad Pärnu omad satsid, kes mängivad suvel vaid ühe etappi.

Noortesarjades on Pärnu etapil võimalik juba Eesti meistriks tulla poisid sünniaastaga 1998 ja nooremad sarjas võistkonnal Tartu Rock, kes on võitnud esimesed 4 etappi, teistes sarjades selguvad meistrid tõenäoliselt 11. augustil Tallinnas, Vabaduse väljakul peetavates finaalides.

Võistluste algusaeg on 11:00 noortesarjades, kell 13:00 vanemates võistlusklassides, info ja registreerimine: www.tanavakorvpall.ee