Kokkuvõttes said mõlemad koondised tunda ühes omavahelises mängus võidurõõmu. Kolmapäeval olid eestlased põhjanaabritest paremad 63:49. "Teiseks mänguks ei olnud me kõige paremini valmis," rääkis Eesti U20 koondise peatreener Andres Sõber. "Vastane käis meile kaitses hästi peale."

Avaveerandaja ühe punktiga 15:16 kaotanud eestlased lasid teisel mänguveerandil visata vastastel 45 punkti ja läksid juba poolajavaheajale suures 30:61 kaotusseisus.

Sven Kaldre viskas Eesti koondise edukamana lõpuks 13, Rannar Raap lisas 11 ning Janar Soo ja Sixten Tomingas kumbki 10 punkti. Lauavõitluses jäädi taas naabritele alla, sedapuhku numbritega 37-45. Jaan Puidet hankis parimana lauast kaheksa palli.

Soome koondisele viskasid Antto Nikkarinen 19 ja Lauri Toivonen 18 punkti.

Kokkuvõttes jäi aga Sõber Soomes käiguga rahule. "Ei olnud kehv sõit, aga ka mitte maailma parim," tähendas ta. "Neli mängu - kaks Lätiga ja kaks Soomega - enne valikturniiri on mängitud ja ees ootab nüüd tõsisem osa."

Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni turniir, kus Eesti alagrupivastasteks on Rumeenia, Šveits, Makedoonia, Gruusia ja Poola, algab Sarajevos 14. juulil.