Nimelt arestis viimane juba paar aastat tagasi kõik väljamaksed Škelele, et kätte saada tema 90 000 eurost võlga. Paraku on kossuklubi - nii uskumatu kui see ka ei kõla - kohtutäiturile aastate jooksul üle kandnud vaid tühised krossid, sest nagu Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa telesaates väitis, mängib lätlane Eestis sisuliselt kommiraha eest ja lisaks kõigele on ta klubile võlgu, kirjutab Pealtnägija Facebooki lehel.

Eile sai aga skandaal uue pöörde, mis näitab, et üks kahest, kas Valdmaa või Škele, hämab kapitaalselt. Nimelt andis lätlane kohtu ees võlgnikuvande, millega Baltikumi üks hinnatuim mängija kinnitas, et tema igakuine sissetulek Eesti meistermeerkonnas on kõigest 500 eurot ning hoopis Kalev/Cramo on talle möödunud aasta eest 2500 eurot võlgu ja 2014. aastaks lubab klubi selle ära maksta.

Olgu kuidas on, kuid igal juhul on eilsel protsessil märgiline tähendus. Nimelt ähvardab nüüdsest alates Škelet kriminaalvastutus, kui peaks selguma, et mees valetab ja ta varjab kohtutäituri eest oma tegelikke sissetulekuid.