"Olen nüüd ennast Venemaale ilusti sisse seadnud ning kui alguses tundus natukene kõhe siia tulla, siis tegelikult on päris mõnus. Vene kultuur, vene inimesed (kes siiani olnud väga abivalmid) ja ka palli osatakse päris hästi mängida, nii et ei kurda küll millegi üle. Linn on üsna suur ja uhke, tuleb kindlasti nii korvpalli alaselt kui ka kultuurselt väga huvitav aasta. Liiklus on päris hull siin ikka, igal autol oleks justkui oma rida ja sõidetakse seal, kus juhuslikult vaba ruumi on. Päris huvitav on seni olnud kohaneda sellega ning palju on muidugi masinaid, mis Eesti teedel ei tohiks mitte kunagi liigelda oma tehnilise seisukorra tõttu," vahendas Vene oma muljeid Facebooki leheküljel.

Uue koduklubi kohta jagub Eesti koondislasel vaid kiidusõnu. "Meeskond ise ning samuti muu personal on väga hästi komplekteeritud ning kõik võimalused loodud, et hästi mängida. Ei saa küll mitte millegi üle nuriseda ega jää alla eelnevatele klubidele, kus olen mänginud," hindab Vene.

Eestlase sõnul on Nižni Novgorodi mäng iga kohtumisega silmnähtavalt paremaks läinud. "Olime kolm nädalat Lätis Liepajas laagris. Treeninglaager oli korralik ja päev-päevalt muutus kõik ainult paremaks. Mängisime ka kaks kontrollturniiri, kokku seitse mängu. Kaitse oli alguses päris kole meil, aga läks iga päevaga ainult paremaks ning läheb veelgi. Mängida olen kõvasti saanud ning koormus üsna korralik. Enesetunne läheb paremaks ja kindlus kasvab iga mänguga," kinnitab Vene.

Juba pühapäeval mängib Nižni Novgorod VTB Ühisliigas hooaja avamängu, kui võõrsil kohtutakse tugeva Unicsiga. "Alustuseks kohe üsna mahlane suutäis - Euroliigas mängiv Unics. Nii et midagi lihtsat pole, aga lähme täiega peale ja loomulikult võitma ega muudmoodi siin Venemaal ei saagi," lisab Vene.