Varese küll kaotas võõrsil suurelt 72:91, kuid Kangur tegi oma tööd eeskujulikult. Ta viskas üleplatsimehena 19 punkti. Janar Talts panustas kaotajate leeris 7 punkti. Mäng libises Varesel käest teisel poolajal, mida alustati seisult 36:40.

Kangur oli kohtumise eel teadmatuses, kui hästi selg ikka vastu peab. "Sain paar nädalat intensiivset ravi ja väike kartus on endiselt sees. Ei tea, mida selg teha lubab ja kuidas mänguolukorras vastu peab," sõnas Kangur teisipäevase kontrollmängu eel Delfile. "Eesmärk on vigastus korralikult välja ravida, et see ei jääks kummitama," andis ta aimu ettevaatlikusest.

"Hooaja eesmärgid on meil laias laastus samad, mis mullu. Pääs play-off´i ja sealt võimalusel samm-sammult kõrgemale. Itaalia liigas võib seis hooaja käigus muutuda väga segaseks, kuna NBA tööseisaku tõttu on meeskondades päris palju täiendusi ookeani tagant. Kui tööseisak peaks mingil hetkel läbi saama, siis võivad mõned klubid olla üsna keerulises olukorras," lisas Kangur.

Itaalia Lega A alustab sel pühapäeval, Varese kohtub avavoorus võõrsil Euroliiga klubiga Milano EA7 Emporio Armani. Vastaste peatreener on Hispaania koondise teise järjestikuse Euroopa meistritiitlini viinud Sergio Scariolo, nimekamatest mängijatest astuvad vastu Antonis Fotsis, Danilo Gallinari, Drew Nicholas, Ioannis Bourousis, Omar Cook.