Itaalia klubi võitis avaveerandi 29:19, kuid poolajaks juhtisid juba külalised 41:37. Teine poolaeg kuulus juba kindlalt Taani meeskonnale ning lõpuks võtsid külalised 22-punktilise võidu.

Treier alustas kohtumist algviisikus, kokku viibis ta väljakul viis minutit. Ainsal kaugviskel eksinud eestlane punktiarvet ei avanud. Tema kontole kogunes üks resultatiivne sööt ja üks isiklik viga. Sassari suurimad punktitoojad olid Eimantas Bendzius (17) ja Jason Burnell (16).

Bearsi poolelt jõudsid kaheksast väljakul viibinud mängijast koguni seitse kahekohalise punktiarvuni. Tylor Ongwae arvele jäi 16 ja De'Shawn Stephensi nimele 15 silma. 13 punkti lisasid Adama Darboe, Ryan Evans ja Darko Jukic. Michel Diouf panustas võitu 12, Q.J. Peterson 11 silma.

Meistrite Liigas esimese kaotuse saanud Sassari oleks võidu korral kindlustanud edasipääsu play-offis. Lisaks oleks tänu itaallaste võidule kindlustanud pileti ka Tenerife Iberostar. Nüüd on aga teatud võimalused veel olemas nii Bearsil kui Istanbuli Galatasarayl.