Teist vooru järjest pääses väljakule ka Raieste, kes viskas kümne minutiga ühe punkti. Oma ainsat kahepunktiviset ta ei tabanud, kahest vabaviskest läbis rõnga üks. Raieste vastu tehti kaks viga, rohkem statistikat eestlane ei kogunud.

Viimati tegi Raieste Baskonia eest skoori 11. oktoobril.

Baskonia resultatiivseim oli Sevilla vastu Pierria Henry, kes viskas 20 punkti ja andis 6 korvisöötu. Alec Peters lisas 16 ja Achille Polonara 15 punkti.

Baskonia hoiab Hispaania kõrgliigas 10 võidu ja 4 kaotusega neljandat kohta, Sevilla on 2 võidu ja 11 kaotusega eelviimane.

Hispaania kõrgliiga tabeliseis:

Eesti koondislastest käis laupäeva õhtul väljakul ka Kristian Kullamäe, kelle koduklubi Palma oli Hispaania esiliigas võõrsil 70:63 üle Granadast.

Kullamäe viskas Palma kasuks 14 punkti, võttis 3 lauapalli ja andis 4 resultatiivset söötu. Väljakult tabas ta viskeid vaid 14-st 4, vabavisked läksid 6-st 5. Hooaja keskmised näitajad on Kullamäel 18,3 punkti ja 3,6 korvisöötu.

Palma on Hispaania esiliiga B-grupis saanud kaks võitu ja viis kaotust, kümne võistkonna hulgas ollakse võiduprotsendilt kaheksas-üheksas.