“Mul on hea meel taasliituda Kaljuga! Ees ootab põnev hooaeg ning esimeseks eesmärgiks on kindlasti tiitlit kaitsta. Nõmme mängis eelmisel hooajal väga hästi ja ei kaotanud ühtegi mängu, seda taset peab hoidma. Loomulikult tahan näidata head mängu ka UEFA Meistrite Liigas,” kommenteeris Sander Puri Kalju kodulehekülje vahendusel.

“Teame Sander Puri väga hästi – tegemist on suurte kogemustega koondise mängijaga. Meeskonnas on vaja kvaliteetset konkurentsi ning selle poolest sobib Sander meile väga hästi,” sõnas Puri liitumise kohta Kalju esindusmeeskonna peatreener Sergei Frantsev.

Lisaks Iirimaa kõrgliigale on Puri mänginud veel Kreekas, Poolas, Ungaris, Soomes, Šotimaal, Inglismaal ja Tšehhis. Aastal 2016 kuulus Puri ka Nõmme Kalju ridadesse. Premium liigas on Puril kirjas 101 kohtumist ning 30 väravat.

Eesti koondise debüüdi tegi Puri aastal 2008 ning on koondise eest kirja saanud 76 mängu ja 4 väravat. 2015. aastal Saint Kitts ja Nevise vastu löödud värav pälvis ka Hõbepalli auhinna.

Oma viimases koduklubis Waterfordis sai Puri kirja 35 kohtumist ning 5 väravat, aidates Waterfordil tagada koha ka Euroopa liiga kvalifikatsiooniringis.