Treenerite Rein Raami ja Vaido Rego juhtimisel koguti viiest mängust kolm võitu.

Turniiri esimeses kohtumises mindi vastamisi Kohtla-Järve Hito meeskonnaga. Tuttavate vastaste vastu kulges kohtumine kindlalt Salva/Tartu Ülikooli taktikepi all ning lõpuks võeti 57:52 võit. Sten Kuber viskas selles mängus 13 punkti ja võttis seitse lauapalli. Uik Leete toetas üheksa punkti ja kaheksa lauapalliga.

Reede pärastlõunases mängus oli vastaseks poolakate Pomerania '98. Juba tugevamast puust vastastele pidid eestlased alla vanduma 29:49. Kui esimene veerandaeg mängiti võrdselt, siis teisel veerandajal saadi vaid kuus punkti vastaste 14 vastu ja nii see vahe suureks veniski. Sten Kuberilt taas meeskonna parimana seitse punkti.

Laupäevaseid mänge alustati hommikul kell 9.00 mänguga soomlaste BC Tapiolan Honka vastu. Kuigi poolaeg kaotati 26:31, siis kolmandal veerandajal saadi oma mängumootor käima ning lõpuks võeti turniiri teine võit napimast napima vahega 60:59. Salva/Tartu Ülikooli poolel tegi kaksikduubli Riivo Siimon visates 17 punkti ja võttes 10 lauapalli. Sten Kuber ja Uik Leete tõid võrdselt 10 punkti.

Päev jätkus võidukalt ka pärastlõunases mängus. Lätlaste BS Riga vastu võideti poolaeg 25:22 ja kogu kohtumine 48:39. Taas oli heas hoos Siimon kogudes päeva teise kaksikduubli 19 punkti ja 10 lauapalliga.

Turniiri viimases kohtumises mängiti pühapäeva hommikul kell 8.30 rootslaste BS Fryshusetiga. Avaveerandaja 14:12 võitnud Salva/Tartu Ülikool lasi aga teisel ja kolmandal veerandajal vastase 17 punktiga ette. Viimane veerandaeg võideti küll 14:5, ent mänguvõiduks sellest ei piisanud. Lõppskoor 48:40 võit rootslastele. Martin Metsis tõi selles mängus meeskonna parimana 10 punkti. Siimon oli taas lähedal kaksikduublile võttes 10 lauapalli ja visates kaheksa punkti.

Igapäevaselt treenib selle vanuse poisse Toomas Kandimaa, ent esindusmeeskonna välismängude tõttu ei saanud ta Riiga sõita. Treeneripingilt juhendasid meeskonda Tartu Ülikooli Korvpallikooli treener Rein Raam ning Virumaa Pallimängude Kooli treener Vaido Rego.

Treener Raami sõnul olid poisid tublid, et ei ehmunud vastaste suuremast kasvust ja agressiivsemast mängust. „Saime esimeselt etapilt kolm võitu ja poistele on sellised tugevad rahvusvahelised mängud väga hea kogemus. Vastased olid küll kasvult suuremad ja mängisid agressiivsemalt kui me tavaliselt harjunud oleme, aga poisid olid tublid, et selle vastu ära ei ehmunud ja oma mängu ikka mängisid. Ka need kaks kaotusmängu olid tegelikult sellised, et heal päeval, kui meil kõik õnnestub, siis on täiesti võidetavad vastased.“

Salva/Tartu Ülikool mängis turniiril koosseisus Kaupo Altsaar, Riivo Siimon, Ander Peiponen, Karl-Martin Tamm, Uik Leete, Robin Kivi ja Jarmo Heitur. Virumaa Pallimängude Koolist võeti täienduseks Sten Kuber, Martin Metsis, Kristofer Veismann ja Randel Rainer Lille.