Esimeses kohtumises alistasime Moskva regiooni Orbita meeskonna 51:34 pärast tasavägiselt kulgenud esimest poolaega. Teises mängus oli poiste enesekindlus tunduvalt suurem ja Voronesi meeskonnale ei jäetud mingit võimalust – 81:46 kindel võit meie poistele. Meeskonna liider Jaagup Russak oli selles kohtumises väga lähedal korvpallis harvaesinevale kolmikduublile: väljakul viibitud 26 minuti jooksul viskas ta 23 punkti, võttis 10 lauapalli, andis üheksa resultatiivset söötu ja lisaks veel ka kuus vaheltlõiget.

Mängus Tuula Arsenaliga üritasid mõlemad meeskonnad üksteist üle kavaldada erinevate kaitseformatsioonidega. Lõpuks õnnestus see meie poistel paremini ja tasuks 66:57 võit. Neljas kohtumine võõrustajameeskonnaga pakkus tasavägist mängu vaid esimesel veerandil. Edasi domineerisid meie poiste paremad tehnilis-taktikalised oskused ja ka selles mängus kindel võit 57:38. Viimases kohtumises jäime hätta naabrite Läti Liepaja aktiivse maa-alga ja siit ka turniiri ainuke kaotus 43:60.

Meeskonnas mängisid viis poissi Tartust – Jürgen Kukk, Tenno Mäerand, Erik Kerk, Allan-Erik Elp ja Jaagup Russak Salva/Rock ja viis poissi – Artur Kusnerov, Toomas Varek, Sander Ramul, Kerdo Kullamäe, Kaarel-Kristjan Rink Rakvere Tarva meeskonnast.

Kõik poisid pääsesid igas mängus väljakule ja andsid võimetekohase panuse meeskonna edusse. Eraldi võiks esile tuua Jürgen Kuke südi ja võitluslikku mängu, keskmiselt 11 punkti ja 8 lauda mängus.

Meeskonna parimaks tunnistati Jaagup Russak, kes on kogu liiga arvestuses resultatiivsuselt teine 18,8 punktiga mängust ja juhtimas resultatiivsete söötude 3,9 ja efektiivsuskoefitsiendi 18,20 poolest.

Turniiritabelis ollakse 10 mängust 6 võiduga viiendal kohal ja märtsi lõpus ootamas turniir Valgevenes Viitebskis. Reaalne on võidelda koha eest esikolmikus.