Rein Raami ja Olari Naritsa juhendamisel mänginud Salva/Rock kaotas Brüsselisl vaid ühe mängu, kui alagrupiturniiril jäädi alla itaallaste Roseto Basket Abruzzole 35:39. Alagrupis neli võitu ja ühe kaotuse saanud Salva/Rock võitis poolfinaalis prantslaste SOM Boulogne` 41:31 ning kuna Roseto võitis teises poolfinaalis Spirou Charleroi’d 42:38, siis kohtus Rock finaalis uuesti itaallastega.

Finaal algas Rocki selgel initsiatiivil, kui avaveerand võideti 16:8. Esimese veerandi ilusamaks momendiks oli kindlasti Sverre Aava läbimurre, mis lõppes palli kahe käega pealt surumisega (mängiti minikorvidega, millel kõrgust 2.60). Teisel ja kolmandal veerandil loovutas Rock initsiatiivi itaallastele, kes läksid viimasele veerandile juba kahepunktilises eduseisus. Ka neljanda veerandi algus ei tõotanud Rockile head, sest viis minutit enne mängu lõppu oldi juba taga 30:38. Sellest seisust algas Aava uskumatu seeria, kes viskas viie minutiga 17 punkti ja vedas Rocki 47:44 võidule.

„Tegemist oli väga hästi organiseeritud turniiriga, millelt saime väga head mängud ja emotsioonid suveks kaasa. Lisaks mängudele oli meil võimalus ja aega külastada ka Brüsseli vanalinna ja tutvuda vaatamisväärsustega, ühesõnaga väga positiivne turniir eduka hooaja lõpetuseks,“ rääkis Salva/Rocki peatreener Rein Raam.

Salva/Rock mängis Brüsselis järgnevas koosseisus: Richard Sven Rivik, Andri Viinapuu, Ryan Rammi, Kristjan Paade, Ain Erik Sepik, Markus Palatu, Sverre Aav, Aleks Sander Vändra, Uku Sõrmus ja Christofer Kalda. Treenerid Rein Raam ja Olari Narits.