42 võistkonda olid kohale tulnud Venemaalt, Lätist, Leedust, Soomest, Gruusiast ning Eestist.

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi poolt korraldatud mõõduvõtmise patroonideks olid legendaarsed Tartu korvpallurid Anatoli Krikun ja Marek Doronin. Võisteldi viies vanuseklassis ja kokku toimus nädalavahetusel 104 mängu. Haaravad lahingud andsid kõikidele lastele vahva ja väärt kogemuse ning pealtvaatajatele unustamatu emotsiooni. Lisaks korvpalli mängimisele said poisid ennast proovile panna SKLZ Challenge Night’il, kus võrreldi oskusi osavusrajal, visketäpsuses ja pealtpanekuvõistlusel.

Erinevates vanuseklassides jõudsid turniirivõiduni: BC Tartu (U14), BC Tartu Lõvid (U12), Runa Basket (U11), NKA-SKC (U10) ja NKA BS (U9).

Korraldajatel on ainult hea meel kiidusõnade üle, mis tulid osalejatelt peale turniiri:
Allar-Raul Antson, Rapla KK treener: „Väga, väga vinge ja lahe turniir teil! Täiesti omanäoline ja eristub teistest suurturniiridest. Meeldis nii mängijatele kui ka lastevanematele, rääkimata treeneritest.“
Lelde Bérzina, Sigulda treener: „Täname suurepärase turniiri eest!“
Amrosi Ormotsadze, Tbilisi Iberi Basketi treener: „See ei ole korvpalli turniir, see on korvpalli festival. Tahame siia järgmisel aastal tagasi tulla, kõikide vanustega!“

***********

Üritust aitasid läbi viia toetajad: Tartu Linn, Tartu Kultuurkapital, KULKA Tartumaa Ekspertgrupp, KULKA Kehakultuuri ja spordi sihtkapital, SKLZ, Sportland, Saku, Sajoli, Kaupmees, Nõo Lihavürst, Kommipomm, Kikas, Rõngu Pagar, Coop, Tartu Mill, Timer, Hobi Kaardid, perekond Kull, perekond Saar, perekond Peemot, perekond Saaremägi.

Koostööpartnerid: Toiduproff, Hotell Dorpat, Hotell Tartu, Hotell Raadimõisa, Hotell Barclay, Hostel Hektor, Hostel Tamme, Hotell Starest, Sõbra maja, restoran Papa Carlos, Ahhaa Teaduskeskus, Aura Veepark, Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum, Boost, Tartu Kesklinna kool, Kohtunikeklubi Vile, Eesti Korvpalliliit.
Soovime tänada Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi töötajaid, treenereid, administraatoreid ning töömehi suure panuse eest nädalavahetusel!

Eriline tänu Vahuri Eksile, kelle abiga tulid kõik Tartu Basket Cup trükised ning disain.
Ürituse üks peakorraldajatest oli lapsevanem Dmitri Desjatnikov. Tema aitas leida turniirile palju võistkondi, tema head ideed andsid üritusele oma näo ning abivalmidus aitas lahendada muresid, mis turniiri korraldamisel ikka ette tulevad.
Teine peakorraldaja oli projektijuht Janeli Lilleallik. Tema suhtles kõikide võistkondadega, manageeris vabatahtlike tööd, hoolitses tabelite ja kõige muu eest.