Tänaseks on selge, et meeskond jätkab suuresti eelmisele edukale hooajale sarnases koosseius. Kahe leeduka, juba eelmiest hooajast tuttava Augustas Peciukeviciuse ja värskelt meeskonnaga liitunud Karolis Petrukonise, allkirjad said paberile esmaspäeval.

Uue mängujuhina hakkab sel hooajal juhatama TÜ/Rocki rünnakuid Tanel Sokk. 29aastane Eesti koondise tagamängija kogus eelmisel hooajal Kalev/Cramo ridades 57 mängu keskmisteks näitajateks 6,98 punkti ja 2,2 söötu.

Möödunud hooajal TÜ/Rocki eest väga häid mänge teinud Janar Talts otsustas aga end pikalt Tartuga siduda sõlmides klubiga kolmeaastase lepingu. Nii Eesti koondise kui TÜ/Rocki ühe tugitala pikk leping peaks kindlust andma nii toetajatele kui fännidele, et meeskond mängib kõrget mängu ka tulevatel hooaegadel.

Suvel Eesti koondist väärikalt esindanud Tanel Kurbas, Joosep Toome, Timo Eichfuss ja Gert Dorbek tõmbavad ka algaval hooajal selga TÜ/Rocki mustvalge särgi.

Eelmise hooaja mängiajtest jätkavad ka Marek Doronin, Kent-Kaarel Vene, Saimon Sutt, Valmo Kriisa ja suvel ajateenistuse läbinud Kristen Meister. Meeskonnaga teeb koos trenni ka Rocki Korvpallikooli kasvandik Sander Kruus.

Samas koosseisus jätkavad ka TÜ/Rocki tasutajõud: peatreener on Gert Kullamäe, teda abistab treener Toomas Kandimaa, füüsilise ettevalmistusega tegeleb Peep Päll ja füsioterapeut on Martin Vahimets. Meeskonna mänedžerina jätkab Meelis Pastak.

Täna alustab Rock Liepajas iga-aastase LOC Cup turniiri mängudega. Kell 17.00 kohtutakse ukrainlaste BC Dniproga ning reedel kell 19.30 võõrustajate Liepaja/Triobetiga. Turniiri kohamäng on laupäeval. LOC Cup mängudest teeb ülekande ka lätlaste www.sportacentrs.com portaal.