Rocki fännid leiavad, et Tartu vajab lennukaid ideid ja Arena Tartu on just selline idee, mis tooks lisandväärtust kogu Lõuna-Eesti piirkonna spordi arengule.

Et näidata üles omapoolset toetust Arena Tartu idee originaalsusele ja soovida tuult tiibadesse selle projekti vedajatele, kutsuvad fännid kõiki korvpallisõpru ja Arena Tartu idee pooldajaid mängule, et lennutada poolajal üheskoos lae alla üle 1000 Arena Tartu flaierist tehtud ja headest soovidest kantud paberlennuki.

TÜ/Rock vs BC Kalev/Cramo korvpalli meistriliiga avalahing toimub 7. oktoobril Tartus TÜ spordiklubis kell 19.

"See mäng toob meieni taas põlise vastasseisu pealinna satsiga ja saame ära katsuda, mis puust poisid sellel hooajal platsile jooksevad. Aga seekord saab iga saali tulija anda oma panuse ka kauaaegse unistuse täitumiseks, kuna selle mängu tahame pühendada Arena Tartu toetuseks. Tule kindlasti kohale ja toeta omasid, nii toetad ka Arena Tartu ideed!“ kutsub kõiki üles fänniklubi esindaja Ave-Gail Kaskla.

5.-11. oktoobrini on kõigil tartlastel võimalik anda oma hääl 24-le finaali pääsenud kaasava eelarve ideele, millest üheks on ka Arena Tartu.

Hääletada saab ka mängul kohapeal ID-kaardiga veebikeskkonnas https://www.volis.ee/gvolis/osale/index?kid=14833. Lisaks on võimalik hääletada ka Tartu linna infokeskuses (Tartu raekoja I korrusel) kasutades infotöötaja abi. Esitada tuleb isikut tõendav dokument.