Rockile tõi võidu Karolis Petrukonis, kes tabas kümmekond sekundit enne lõpusireeni pärast ründelaua hankimist lähiviske. Tartu parim oli 31 minutit mänginud Evaldas Žabas 16 punkti ja viie lauapalliga. Janar Talts lisas 14 punkti ja kuus lauapalli. Petrukonis sai hakkama kaksikduubli 13 punkti ja 10 lauapalliga ning Brian Harper lisas 12 punkti.

Avaveerandaja järel kaheksapunktilisse kaotusseisu jäänud Rock võitles end teise veerandajaga mängu tagasi ja poolajavileks oldi maas kolme punktiga – 38:41. Teisel poolajal näitas head mängu esimest korda sel klubihooajal meeskonda esindanud Talts. Tema ja Petrukonise hea tegutsemine hoidsid seisu tasakaalus, sest muidu oleks väga sujuvat mängu näidanud lätlased ilmselt eest läinud. Kolmanda veerandaja järel oli vahe vaid punkt - 56:57.

Tasavägise neljanda veerandaja otsustavad hetked saabusid viimasel minutil ja Petrukonise korv viis tartlased kümmekond sekundit enne lõpuvilet ette 81:79 ja nii jäi ka lõppskoor. Tartul oli täna kasutada kümme meest, sest vigastust ravivad Timo Eichfuss ja Kristen Meister.

Rocki on järgmise nädala alguses ees ootamas Soome turnee, kus kohtutakse Kotka meeskonnaga. Esimese liigamängu peab Rock kolmapäeval, 7. oktoobril ja siis võõrustatakse Alexela KML avamängus BC Kalev/Cramot.