Saku suurhallis kell 19.00 algavas mängus on vastamisi BC Kalev/Cramo ja Frankfurti Deutsche Bank Skyliners, kirjutab basket.ee

Saksa klubi on Kalevi kolmest vastastest (teised kaks on ukrainlaste BC Kiiev ja Ljubertsõ Triumph Venemaalt) eeldatavalt nõrgim ja nii oleks kohe esimeses kodumängus hea võimalus avada oma võiduarve.

Skylinersi liidriks võib pidada Saksamaa koondise kogenud mängujuhti Pascal Rollerit. Suuri tähti meeskonnas ei ole (meile on vast tuntuim nimi varemalt Lietuvos Rytases pallinud Titus Ivory) ja tervelt kaheksa ameeriklase, poolaka ja bulgaarlasega tugevdatud meeskond on pigem selline ühtlaselt ohtlik tiim, kus antud päeval võivad skoori teha väga erinevad mehed.

Varasematel aastatel Euroliigas ja ULEB Cupil mänginud meeskond on seda hooaega bundesligas alustanud 5 võidu ja 4 kaotusega, millega asutakse turniiritabeli keskel.

Kalevi puhul on endiselt küsimärgid mängujuhtide, vigastatud John Linehani ja haige Tanel Soku kohal — loodetavasti saavad mõlemad mehed siiski kohtumise kaasa teha. Mängust teeb ülekande ka telekanal Kalev Sport.

Kell 20.30 võõrustab aga CSK-VVS Samaara omas koduplatsil TÜ/Rocki.

Peale järjekordset kolgata teed Venemaale (õnneks lahenesid grusiinide Giorgi Tsintsadze ja Viktor Sanikidze viisaküsimused õnnelikult) teab Rock juba kahe eelmise hooaja näitel, et võitu Samaarast loota on väga raske.

Ka Samaara meeskond ei oma vastupidiselt teistele Venemaa meeskondadele oma rivistuses esimese suurusjärgu staare, kuid ohtlik (eriti kodus) ollakse sellegi poolest. Meeskond on nagu eelminegi hooaeg ehitatud terava tagamehe Marque Perry ümber. Talle assisteerib rumeenlasest keskmängija Virgil Stanescu.