Meistriliiga klubide värbamisega kursis olev treener ütles Eesti Päevalehele, et Rock on teinud Taltsile, Arbetile ja Sokule pakkumise. Ajakirja Basketball Facebooki-leht sahistas eile öötundidel, et kolmik võib olla suundumas Tartusse. Nii kaugel asjad siiski ei ole.

Sokk kinnitas eile Eesti Päevalehele, et Rocki mänedžer Meelis Pastak rääkis temaga võimalikust Tartu meeskonnaga ühinemisest juunikuisel Hiina-turneel ja lisas kohe, et nendega liitumisest on tema puhul vara rääkida. Vahepeal pidas Eesti koondise mängujuht läbirääkimisi ka Rumeenia klubiga Craiova. „Rumeenlased ei suutnud pakkuda tingimusi, mida eeldasin," ütles hiljuti isaks saanud tagamees, kes on viimased seitse hooaega mänginud Kalevis. „Olen elu aeg olnud truu mängija ja ilmselge põhjuseta mujale minema ei hakka."

Eelmise hooaja vastavalt Itaalia ja Kreeka liigas lõpetanud Talts kui ka Arbet ootavad Eesti Päevalehe andmetel endiselt ka võimalikke pakkumisi välisklubidelt.

Nõusolek olemas

Kalev/Cramo juht Ivar Valdmaa kinnitas, et on saanud Sokult nõusoleku jätkata Eesti meistermeeskonnas ka järgmisel hooajal. „Taltsi ja Arbetiga peame läbirääkimisi siis, kui nad tulevad Austria turniirilt tagasi," lausus ta. Samuti on tema sõnul suusõnaline "jah-sõna" saadud Rain Veidemanilt.

Rocki juhtkond pidas eile koosseisu moodustamise üle nõu. Pastak telefonikõnele ei vastanud. Peatreener Gert Kullamäe ütles, et ühegi palluriga peale Joosep Toome neil lepingut sõlmitud pole.