Meeskonnas on toimunud aga mõningad muudatused. "Peatreeneri rolli asub Priit Vene, kes toob meeskonda kindlasti uut hingamist. Vene on aastaid Leedus töötanud, viimati Kaunase Žalgirise farmklubi Baltaid juhendanud. Abitreeneri rollis jätkab Rait Käbin, kes pühendab end rohkem noortele. Juurde on toodud Vene käe järgi kaks leedukat, Augustas Pečiukevičius ja Osvaldas Matulonis," seisab klubi kodulehel.

"Mõlemad on sündinud 1991. aastal, ülemaailmse universiaadi ja kunagi U16 EM-i pronksid. Augustas Pečiukevičius on 191 sentimeetri pikkune tagamängija-mängujuht Vilniuse Sakalai meeskonnast, Osvaldas Matulionis 200 sentimeetri pikkune viskaja äär Šiauliaist," tutvustab Mait Käbin.

Klubi noormängijatest jätkab Pärnus mulluse hooaja noorim pallur Sten Olmre (sünd 1995). Meestega on liitunud ka Siim Varblane (sünd 1994) ja Karl Martin Kask (sünd 1995).

Rendilepinguga läheb Tartu Rockist hooajaks KK Pärnusse praegu Eesti koondisega Euroopa turneel oleva keskmängija Rain Raadik. Täienduseks loodetakse veel Rocki tagamängijat Kristjan Evartit ja Rapla U20 noortekoondislast, niinimetatud väikest äärt Kevin Liivamäge.

Vanadest tegijatest jooksevad KK Pärnu särgis platsile viimaste aastate üks liidreid ja üdini pärnakas Rannar Raap (sünd 1992), põhiviisikumees Taavi Hämarsalu, nooruke Sten Olmre, lisaks Styv Solovjov (sünd 1994), kes eelmisel hooajal vigastuseküüsis oli, kuid nüüdseks on liitunud trennidega. Kolmandat aastat jookseb Pärnu eest platsile ka oma kasvanik Siim Joosep (sünd 1992).

Pärnust liikus suuremasse klubisse Toomas Raadik, kes kannab tuleval hooajal BC Kalev/Cramo särki. Pärnakate ridadest lahkusid Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid, kes mängivad nüüdsest Piimameister Otto/Rapla meeskonnas. Rain Kärner ja Elgar Tamsalu jäävad mõneks ajaks korvpallist eemale.