Halliku sõnul on leping veel puhtalt vormistamise küsimus. Mees treenib juba klubi juures ning jääb ootama lahingut endise klubi Cluj U-Mobitelco vastu, et endisel leivaisal "korv täis laduda". "Küsisin juba trennis, kas korvivõrgud on tulekindlad, sest kavatsen need kolmestega põlema panna," lõõpis Hallik.

Craiova on sel hooajal võitnud 10 ja kaotanud 5 kohtumist ehk kirjas on üks võit rohkem kui Mobitelcol. Esimese omavahelise kohtumise võitis Craiova võõrsil 86:77. Hallik tegi kohtumises kaasa 28 minutit ja viskas kaotajate poolel 14 punkti. Kaugviskeid tabas ta 4/9.

Halliku sõnul on uue klubi näol tegemist tõelise korvpalliparadiisiga. 4300 pealtvaatajat mahutavas saalis olevat viimases kohtumises umbes 500 huvilist täismaja tõttu hoopiski ukse taha jäänud.

Rumeenia korvpalliveeb Totalbaschet.ro väitel liitus Hallik kolmapäeval Hispaania esiliigameeskonna Planasa Navarraga, kuid koondislane kinnitas Delfile, et kuigi klubi poolt detsembri algul huvi oli, ei sobinud talle pakutud tingimused.

Craiova alistas Rumeenia liigas põhiturniiri esimeses ringis ka Tartu Ülikool/Rocki EuroChallenge´i alagrupikaaslase Medias Gaz Metani 82:68. Hallik on klubi nimekirjas seitsmes välismaalane, kahe ameeriklase ja nelja serblase kõrval.