"Hakkasime klubi juhtidega uuest lepingust rääkima juba mai lõpus, nende poolsete allkirjadega paberit nägin enda meilboksis Hiinas tuuritades. Sealt oli probleemne koheselt vastata, käe panin lepingule alla Eestisse tagasi jõudes," rääkis Hallik lepingu sõlmimisest.

"Järgmisel hooajal mängib klubi ka Balkani liigat, mis annab häid mänge juurde. Peatreener jäi samaks ja enamus koosseisust samuti. Paar välismaalast vahetub ja olen lugenud, et ühe kohaliku mängijaga löödi käed. Mulle klubis meeldis ning otsus sündis kiirelt, kuna ühtegi teist pakkumist laual polnud," nentis Hallik.

Hiinast koju jõudes uuris Halliku edasisi plaane ka BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak, kuid 208cm pikkune "Narva torn" oli eelnevalt otsuse langetanud. "Kindlasti oleks Kalev/Cramo variant huvitav, kuid neil pole hetkel veel selge, kellega ja mis liigasid mängitakse. Välismaale minek tundub nii või naa õigem. Kas või juba selles plaanis, et välismaal saan keskenduda puhtalt korvpallile, siin võib igasugu segavaid faktoreid mängu tulla," märkis Hallik, kes Rockiga Hiina turneel olles haakis riisitaldrikuid tühjendades endale mitmeid lisakilosid külge.