Kaks Eesti tippklubi, TÜ/Rock ja BC Kalev/Cramo olid kaheksandikfinaalidest vabad ja alustavad oma karikateekonda reedel. Kas nad ka finaali jõuavad, on iseasi, mullu kohtus Rock finaalis mäletatavasti Rakveres Tarvaga. Toonase karika poolfinaali puhul oli tegu selle mälestusväärse päevaga, mil Cramo pidas lõuna ajal VTB Ühisliiga võiduka kohtumise Riia VEFiga Tallinnas ning alustas kell 20 heitlust Tarvaga...

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak märkis hooaja esitlusel, et tema klubis töötamise ajal on meeskond saanud karikavõitu tähistada vaid korra ning see oli ka tema esimesel õpipoisiaastal. “Ei teeks paha vahelduseks ka karikas enda valdusse võtta,” sõnas ta. Kuid karikat nagu ka meistritiitlit kaitseb TÜ/Rock.

BC Valga-Valka Maks&Moorits võitis 1/8-finaalis Ambla SK-d (+47), Pärnu Sadam SK Torma Sporti (+48), TTÜ KK AVIS Raplat (+4), Tamsalu Los Toros/C-Tower Audentese SG/Noortekoondist (+31), TLÜ/Kalev Betoonimeister/Tskk/SK Nordi (+25) ning Rakvere Tarvas Tartu Kalev/Estikot (+53).

Karikafinaalid peetakse sel aastal nagu ikka enne jõulupühi – 18.-20. detsembril.

Veeranfinaalid:

Reede 16.10 Viljandi Spordihoone

17:30 BC Kalev/Cramo vs BC Valga-Valka/Maks&Moortis

20:00 Tartu Ülikool/Rock vs Pärnu Sadam

Laupäev 17.10 Rapla Sadolin Spordihoone

15:30 TTÜ KK vs Tamsalu Los Toros/C-Tower

18:00 TLÜ/Kalev vs Rakvere Tarvas