Laupäeval ja pühapäeval peetakse Druskininkai spordikeskuses Balti liiga hooaja lõppvaatus. Leedu suurim spaakompleks võõrustab BWBLi parimaid viiendat korda ning esimest korda alates aastast 2013.

Rapla kohtub poolfinaalis Poola liiga kolmanda klubi Energa Toruniga, mäng algab kell 15.00. Teises poolfinaalis on vastamisi Leedu parim Marijampole Suduva ja Venemaa tugevuselt teise liiga tšempion Kurski Dinamo-Farm (algus kell 17.15).

Kõigi nelja mängu otsepilti näeb SIIT.

BWBLi tiitel läbi ajaloo on kuulunud 18 korda Leedu klubidele, Valgevene võistkonnad on võitnud kolmel korral ning Läti omad ühe korra. Eesti ja Venemaa klubi jõudsid finaalturniirile nüüd esmakordselt. Mullu võitis Suduva finaalis Minski Tsmokit.

Leedu poole sõitis 14 Rapla mängijat. "Kõik on rivis, terved. Ütlen ausalt, teades veidi tausta, et kuigi me oleme juba mingis mõttes võitnud Final4 pääsuga, siis Leetu läheme ikkagi medalimõtetega. Kurskiga me ennast võrrelda ei saa, aga Toruni ja Suduvaga annab mängida. See on minu arvamus," sõnas klubi mänedžer Rando Reining.