Rapla haaras Rakveres kohtumise alguses ohjad kiirelt enda kätte ning läks juhtima 10:4. Seejärel sai ka Tarvas oma mängu käima ja varsti olid tablool juba viiginumbrid. Veerandi teises pooles läks Rapla taaskord juhtima ja võitis avaveerandi 26:21.

Teist veerandit alustasid „piimameistrid“ 7:0 vahespurdiga, kasvatades vahe esmakordselt suuremaks kui 10 punkti, teatab basket.ee. Rakvere küll suutis Raplale lähemale tulla, kuid poolaja lõpp kuulus jällegi külalistele, kes olid puhkama minnes ees 60:45.

Teisel poolajal tegi Rakvere omakorda 12:3 vahespurdi ja raplakate edu kahanes kuuele punktile. Otsustavale kümnele minutile läksid Indrek Ruudu hoolealused 79:71 eduseisus. Viimasel veerandajal vähendas Tarvas kaotusseisu korraks kahepunktiliseks, kui kohe vastas Rapla Sven Kaldre ja Janar Soo korvidest 16:0 vahespurdiga, millega otsustati ka kohtumise saatus.

Otsustaval veerandajal hoos olnud Janar Soo ja Sven Kaldre tõid kohtumise lõpuks mõlemad 27 punkti. Raido Ringmets ja Andre Pärn toetasid neid 16 silmaga. Rakvere Tarva parim oli Kaspars Cipruss 19 punkti ja 15 lauapalliga. Valmo Kriisa lisas 16, Martin Dorbek 15 ja Viljar Veski 11 silma. 

Tarvas ja Rapla on tabelis vastavalt kolmandal ja neljandal kohal. Võitude-kaotuste arv siiski veel selgelt Tarva kasuks - Lääne-Virumaa meeskonnal tabelis 12 võitu ja 6 kaotust, Raplal võite 10 ja kaotusi 9. TTÜ-l on nüüd viiendana 9 võitu ja 11 kaotust (Tabeliseis).