Rapla peatreener Toomas Annuk märkis, et Childress ilmus nende radarile paar nädalat tagasi. "Ehkki pakkumisi oli seinast seina, siis otsustasime anda võimaluse noorele mängujuhile tugevast Wake Foresti ülikoolist. Samuti on tal sellest hooajast lühiajaline kogemus Euroopast, Kreeka meistriliigast, kus ta kuulus G.S. Iraklis B.C meeskonda," sõnas Annuk.

Rapla meeskonna mängijate valikul on alati mänginud tähtsat rolli mängumehe sobimine võistkonna olemusega, lisas Annuk. "Usun, et tema kaitsemängu ning mängujuhtimise oskused on need, mis aitavad kiirelt sulanduda meeskonna tegemistesse. Lisaks andis julgust tema värbamisel korvpalli alane perekondlik taust, nimelt tema treenerist isa Randolph Childress on mänginud tippkorvpalli nii NBA-s kui aastaid Euroopas, lisaks on ta käinud mängimas Tallinnas SLUC Nancy meeskonnaga."

Brandon Childressi viimase ülikooli aasta keskmised näitajad olid: 35 mänguminutit, 15,6 punkti, 4,6 resultatiivset söötu, 3 lauapalli ja 1,2 vaheltlõiget.

Edukate testimiste puhul võib Childressit näha platsile jooksmas eelseisvates Rapla kohtumistes. Meeskond on pidanud veebruaris koroonast tingituna edasi lükkama juba kolm mängu.

Mängukavas on aga ees ootamas mäng teisipäevalTartu Ülikool Maks ja Mooritsaga ning laupäeval Tallinna Kalev/TLÜ'ga.