Kalev jäi kohtumise algul küll kaotusseisu, kuid sai siis oma mängu tööle. Veerandaja teisel poolel olid juhtohjad kindlalt Kalevi käes, kes juhtis selle lõppedes 32:20. Teisel kümnendil hakkas Rapla meeskond vahet vähendama ning pärast Ringmetsa tabavaid vabaviskeid oli see kahanenud 4-punktiliseks. Pärast seda tegi Tallinna meeskond 20:1 vahespurdi ning juhtis pikale pausile minnes 58:40, vahendab Basket.ee.

Kolmas veerand ei toonud mängu muutusi ning Indrek Reinboki hoolealused kontrollisid kohtumise kulgu täielikult. Nad ei andnud Raplale mingit võimalus, juhtides enne otsustavat kümmet minutit juba 31 punktiga, seisuks 81:50. Viimasel veerandajal mängiti juba pingevabalt, kuna mõlema meeskonna koht turniiritabelis oli juba kindlustatud. Mängu lõppedes olid Tallinna Kalevi edunumbrid 99:72.

Tallinna Kalevil jõudis kahekohalise punktiarvuni tervelt kuus meest, kellest parim oli 20 punkti ja 12 lauapalliga Matthew Shaw. Raido Roos lisas 13, Riho Suija 12, Brandis Raley-Ross ning Aleksei Fedorchuk 11 ning Ronald Prii 10 silma. Üleplatsimees oli Rapla poolelt Sven Kaldre, kes viskas 21 punkti. Teda toetas 11 punkti ja 9 lauapalliga Rauno Nurger.

Mõlemad meeskonnad on kindlustanud juba ka pääsu play-off'i, kus Kalev on vastamisi minemas Rakvere Tarvaga ja Piimameister TTÜ-ga.