"Meeskond jätkab sama rutiiniga. Rütm on samaks jäänud. Kuskile laagrisse treenima me ei sõida, kuna mäng algab juba kolme päeva pärast ning paljud mängijad ei tohi ka koolist puududa," rääkis Delfile meeskonna tegevjuht Jaak Karp, kelle sõnul said mängijad sel hooajal enne veerandfinaale kaks vaba päeva - nii pikka puhkust pole neil seni olnud.

Poolfinaali pääsenud Rapla puhul on tegemist väga noore meeskonnaga. Tervelt 5 mängumeest käivad veel alles keskkoolis. Lisaks on enamus ülikooliõpilased. "Eks nad on noored uljaspead ning selline heas mõttes edasitoimiv rutiin aitab pinged maas hoida."

"Andre Pärn ütles Tallinna TV-le õigesti, kui võrdles Rapla poolfinaali pääsu Rakvere Tarvase ülemöödunud aasta finaalipääsuga. Rapla jaoks on see ülisuur saavutus. Ja raplakate huvi näitas ka viimane mäng TTÜ-s, kus oli tunne, nagu mängiks kodusaalis," kirjeldas Karp. "Tulihingelisi fänne on juurde tulnud. Ning ka need, kes varem ei jälginud, pabistavad nüüd hommikuti üles ärgates. Linn on ellu ärganud!"

Lisaks on puud juba korvpallilahingute eel Tartuga korvpalle täis riputaud. Õhus on mõnus korvpallipinge.