Tarvas kaotas poolaja 35:42 ja kogu kohtumise üsna napilt 70:73. Kristo Saage oli Tarva parim 15 punktiga. Sefon Barrett ja Jerald Fields viskasid Kotka eest võrdselt 19 punkti, vahendab bctarvas.ee.

Rakvere Spordihalli kogunenud mõnisada pealtvaatajat nägid kahe võrdse võistkonna mängu. Avapoolajal kontrollis pisut tempot külaliste võistkond ja avaveerandaeg võideti 21:25 ja poolaeg 35:42. Teisel poolajal suutis Tarvas kaitses tihedamalt mängida ja Kristo Saage vedamisel vähendati vahe enne viimast neljandikku minimaalseks 56:57. Viimasel neljandikul võtsid Kotka mängijad siiski oma ja võitsid kodupubliku meelehärmiks kohtumise 70:73.

Nagu Soomeski peetud mängus säras Tarva eest Kristo Saage. Temalt kokku 15 punkti, seitse lauapalli ja viis korvisöötu. Viljar Veski toetas meeskonda 14 punkti ja üheksa lauapalliga, Rain Veidemani saagiks jäi 12 punkti ja neli lauapalli.

Kotka mäng tugines peamiselt välismängijatel. Jerald Fields ja Sefton Barrett viskasid meeskonna parimatena 19 punkti, Fieldsile ka 11 lauapalli. Jeb Ivey panustas 12 punkti ja nelja korvisööduga.

Tarval on võimalus kaotus revanšeerida juba homme, mil kell 19.00 taas Kotka vastu soojendusdress seljast võetakse. 

Tarva koosseisust puuduvad nendes mängudes Oliver Metsalu ja Joonas Vaino, kes osalevad Eesti karikavõistlustel Rakvere Spordikool/Tarva ridades.