Rapla oli sõitnud Rakverre 16 mängijaga ja neist 13 said ka platsile. Kontrollmängule iseloomulikult püüdis treener Indrek Ruut jagada võimalikult palju mänguaega kõigile ja nii kogus isegi tavaliselt üle 35 minuti mängiv Raido Ringmets vaid 22 minutit. Andres Sõbergi proovis kõiki mehi, vaid tagamängijad Martin Dorbek ja Valmo Kriisa viibisid väljakul pikemalt, vastavalt 34 ja 30 minutit.

Mängu alustas paremini Rapla, minnes kiirelt 12:5 juhtima ja võites esimese veerandi 19:16. Teine veerand oli Tarva päralt ja poolajaks juhtis omakorda kodumeeskond 4 punktiga 43:39. Pärast poolaega jätkus väga tasavägine mäng, kuid Andres Sõbra hoolealused olid pidevalt väikses eduseisus.
Nii kulges ka enamus viimasest veerandist kui 2 minutit enne lõppu juhtis Rakvere esindusvõistkond 77:68. Kuid Rapla ei pidanud mängu lõppenuks. Vaheltlõiked, kiired korvid ja paar kolmest, millest tuli 10:2 vahespurt ning Tarvase edu oli vaid 79:78. Kui Reinar Hallik oli kahest teenitud vabaviskest tabanud vaid ühe, teenis 2 vabaviset Janar Soo, kes samuti ühel viskel eksis.
Viimastel sekunditel teenis Tarvas veel 4 vabaviset, tabades neist ühe ning Janar Sool oli võimalus veel kolmesega mäng võita, kuid ka see ei tabanud ja nii sai koduvõistkond võidu ikkagi endale.

Rakvere resultatiivseimad olid nende värsked täiendused. Kristjan Rinaldo tõi 19 punkti ja uus Läti jõud Kaspars Cipruss 14 punkti ja 12 lauapalli. Uuesti tuttava särgi selga tõmbanud Reinar Hallik kogus 12 punkti.
Rapla resultatiivseim oli Sven Kaldre 16 punktiga, võrdselt 10 kogusid Allar Raul Antson ja Rait Riivo Laane. Janar Soo ja Heigo Erm tõid kumbki 9 punkti. Rapla kaotas küll lauavõistluse 14 lauapalliga, kuid tegi ise 18 vaheltlõiget ja sundis vastast 25 korda palli kaotama.

Rapla järgmine mäng on laupäeval Sadolin Spordihoones ATM Pro Team’i vastu kell 17.00.