Mängujuhiks oodatakse 27-aastast ja 191 cm pikkust ameeriklast Dwayne Smithi, teatab Tarvase kodulehekülg. Smith mängis aastatel 2002-2004 Luksemburgi klubis BBC Etzella ja tuli ka Luksemburgi meistriks ja karikavõitjaks 2003. aastal.

Korvialust täiendust oodatakse Hollandist tsentri Bart Toomsi näol. Amsterdamist pärit mängija on viimased aastad mänginud Ameerikas Põhja-Carolina Greensboro Spartansis. Tooms eriti palju mänguaega küll ei saanud ning sellest tulenevalt on ka statistika tagasihoidlik. Sellegipoolest on NCAA Lõunakonverentsi tugevast meeskonnast saadud kogemused ilmselt heaks pagasiks Euroopas mängimisel.

Eestimaistest täiendustest on Tarvases sel hooajal Eesti koondiseski mänginud ääremängija Andre Pärn. Eelmisel hooajal Pirita/TTPs mänginud kahemeetrine suur äär oli Pirita üks liidreid ja lõpetas hooaja keskmiselt 13,35 punktiga ja 6,8 lauapalliga.

BC Tarvase peatreeneri sõnul mängitakse sel hooajal nooruslikule särtsakusele. „Panustame noorusele. Loodame, et välismaalastel on nooruslikku särtsu,“ ütles Sõber. „Oskuste kohta ei saa küll enne nende kohaletulekut midagi öelda, aga sellest, kust nad tulevad, võib arvata, et nende tase tuleb meile kasuks.“

Kodumaiste täienduste kohalt on peatreeneril hea meel, et meeskonnas on tagasi kohaliku taustaga Raido Villers. „Mulle on ta mängijana meelde jäänud juba varasemast. Nüüd on hea meel, et üks kohalikest poistest on tagasi tulnud. Tema näol on tegemist hea persooniga ja mängijaga, kes meie meeskonda hästi sobib,“ sõnas Sõber. „Andre Pärna puhul tuleb esile tuua tema eriti tõsist suhtumist treeningutesse. Tema oskustes pole ma kunagi eriti kahelnud ja tema suhtumine treeningutesse on noorematele mängijatele väga heaks eeskujuks.“