Korvpallikuulsuste saabumine oli tavapärasest erinev. Nimelt hoidsid korraldajad Veidemani ja Soku laagrisse tulemise viimase hetkeni saladuses. Veel vahetult enne showprogrammi algust, anti lastele teada, et pallivõlurid on kohal, kuid laagri territooriumile ära eksinud. Nii anti minikorvpalluritele ülesanne koondislased üles otsida. Kiiremad leidsid Rain Veidemani pimedast puukuurist ja Sten-Timmu Soku korvpallibussist.

Ühiselt Veidemani ja Sokuga peeti Tuksi Kossulaagri NBA nimelise korvpalliturniiri All-Star kohtumine. Kahe konverentsi võistkondade parimatest mängijatest koostati koondised. Rain Veideman liitus lääne- ja Sten-Timmu Sokk idakonverentsi meeskonnaga.

Vaatemängulise ja lausa uskumatute imevisetega kulgenud tasavägise kohtumise võitis tulemusega 29:24 läänekonverentsi koondis.

Läänekonverentsi võistkond: Valerie Prede ja Markus Ilver (Thunder), Victoria Ida Vähi ja Joosep Mägi (Suns), Kadi Kals ja Leemet Loik (Lakers), Berit Annabel Loomägi ja Gregor Rikberg (Spurs), treener Alo Kivimäe (Spurs).

Idakonverentsi võistkond: Janne Pulk ja Ranel Ülper (Bulls), Tatjana Drozdova ja Claid-Alexander Saaremets (Heat), Anna Gret Asi ja Kristo Veber (Celtics), Maarja-Liisa Nõmmik ja Mikk Tali (Pacers), treener Kaarel Loigu (Heat).