Veideman ei tahtnud paljastada, millised variandid tal veel olid, kuid on lõppkokkuvõttes Kalevis jätkamise üle rahul. Veel ütles ta, et oleks hea meelega tahtnud lisaks VTB Ühisliigale, Balti liigale ja kodusele meistriliigale pallida ka EuroCup sarjas, kuid klubi otsust sellest loobuda ta ei kommenteerinud.

Kalev/Cramo koduleht teatas veidi pärast Delfi kõnet Veidemanile: "Nagu juba klikinäljas meediaportaalid jõudsid teatada, siis meil on heameel ka ametlikult teile välja öelda, et täna sõlmisid klubiga lepingud Sten Sokk ja Rain Veideman, kes hiljutistes koondisemängudes moodustasid peamise tagameeste paari. Sten Sokule on see teine hooaeg Kalev/Cramo meeskonnas ning Rain Veidemanile neljas hooaeg põhimeeskonnas."

Meeskonna peatreeneri Alar Varraku sõnul on tal hea meel, et eestlastest tagapaar tema käe all jätkab. "Meil seisab taas ees väga pikk ja raske hooaeg koos mitme välisliiga ja paljude sõitudega ning seetõttu on eriti oluline pingi sügavus. Loodetavasti jõuame lepinguni veel ka Erik Keedusega ning see tähendaks, et oleme säilitanud vähemalt eestlastest tuumiku. Välismängijate puhul mitmeaastased lepingud on haruldased, nagu elu on näidanud," sõnas Varrak.