Ülejäänud Eesti vastased tuleva aasta augustis algaval valikturniiril on Slovakkia ja Island. Vaata kõiki alagruppe!

"Noortele tulevad need mängud kindlasti kasuks. Iga päev ikka Serbiaga mängida ei saa. Suuri võidulootusi ei hakkaks endale peale panema, aga samas kodus võib mõndade vastu väga normaalselt minna. Miks mitte näiteks Iisraeli vastu, kui kõik hästi sujub," lausus Veideman, kes siiski Eestit edasipääsu silmas pidades veel lõplikult maha kanda ei tahaks. "Kes teab, mis juhtuda võib...Aga igal juhul on see väga raske alagrupp."

Laupäevase meistriliiga mängu kohta Raplas, mille Tartu 74:73 võitis, ütles Veideman: "Rapla rahvas pidi küll pettuma, aga mängu oli kindlasti täie raha eest. See, et me lõpus edu maha mängisime ja Rapla ette lasime, oli lubamatu, aga lõppkokkuvõttes väga põnev mäng."

Veideman tunnistas, et tema ülesanne oli 0,6 sekundit enne lõppu Indrek Kajupangale katet teha, et Kristo Saage saaks palli muretult Bill Amisele pealtpanekuks korvi kohale toimetada. "Video pealt vaadates tuli välja päris korralik kate. Meil trennis pannakse kogu aeg selliseid katteid. Oli selline Vallo Allingu tüüpi kate," muigas ta.

"Kellatabloo osas oli minuarust kõik õige. Kui Rapla kolmene sisse läks, oli tablool tegelikult 1,7, aga see lasti nulli joosta ja pandi asemele 0,6. Tegelikult oleks pidanud isegi rohkem juurde panema."