26-aastane Raadik on mänginud Pärnus varem kahel hooajal - 2006/07 ja 2012/13. Samuti on ta kuulunud Rakvere Tarva, TTÜ, Tartu Ülikool Rocki, BC Kalev/Cramo ja Triobet Dalkia ridadesse. Eelmisel aastal esindas Raadik Guadeloupe'i meeskonda l'EDO.

"Välismaal mängides oli mul alati huvi Eestis toimuva vastu, vaatasin ka Pärnu meeskonna käekäiku. Sellel hooajal on eesmärgiks jõuda mõlemas liigas (Balti liigas ja Eesti meistriliigas) nii kaugele kui võimalik," vahendab klubi koduleht Raadiku sõnu.

Uue meeskonnaga Raadik veel kohtunud ei ole. "Eks sügise alguses ole näha, millised meie leegionärid on. (Heiko) Rannula käe all pole mul veel õnnestunud mängida. Usun, et saame asjad klappima," lisas ta.

"Raadik liitub, sest ennekõike on ta väga asjalik mängumees. Ta on suureks abiks korvi all ja lauavõitluses. Rain loeb mängu hästi ja on pika mehe kohta liikuv ja hea kohavalikuga," rääkis Rannula.

"Kuna ta on kohalik vend, siis sulandumisega probleemi ei tohiks tekkida. Loodan, et ta teeb vähemalt sama hea hooaja kui viimati Pärnus mängides," lisas Rannula.

Treener loodab, et kohalikust mängijast saab eeskuju noortele. "Isiklikult loodan, et saame ta elu parimasse füüsilisse vormi ja ta oleks valmis oma karjääris astuma järgmist sammu."

Meeskonnaga peaks Raadik liituma kohe, kui koondisega asjad ühele poole saavad. "Jah, liitun trennidega kohe, kui rahvuskoondisega asjad korras. Kodulinna on alati hea tulla ja sealsest hooajast on vaid head mälestused," sõnas Raadik.