"Eks ma läbirääkimistes otsapidi vahel olin. Rock uuris ühtteist Augustase kohta ja vastupidi. Mina igatahes soovitasin tal Tartusse minna, sest see on võrreldes Pärnuga ikka samm edasi. Klubi struktuur ja FIBA sarjas mängimine annavad palju juurde," kommenteeris Vene, kes eelmisel aastal Pečiukevičiust juhendas. "Tal oli Leedust ka pakkumine olemas, kuid see klubi eurosarja ei mänginud. Samas oleks juba aeg end rahvusvahelistes sarjades tõestada," lisas Vene.

Pečiukevičius mängis eelmisel hooajal Eesti meistriliigas 31 mängu ja kogus keskmiselt 16,2 punkti (liiga paremuselt kolmas näitaja), andis 5,3 söötu (liigas teine tulemus) ja võttis 6,2 lauapalli. Ta valiti detsembrikuus liiga parimaks mängijaks.

Priit Vene ise töötab teist nädalat Kaunase Žalgirise põhimeeskonna juures, kus ta kuulub täieõigusliku liikmena treenerite brigaadi. "Koosseis hakkab looma. Mõned augud on veel jäänud, aga eesmärk on komplekteerida ikkagi nii kõva sats, kes võimeline tegema puhta töö Leedus ja Euroliigas pääsema TOP 16 hulka," lausus suurklubi palgav olev eestlane.