Euroopa tugevuselt neljanda sarja FIBA Europe Cup’i teise kvalifikatsiooniringi kordusmängus kohtutakse Türgi klubiga Büyükcekmece Demir Insaat, kirjutab ERR Sport.

Eelmisel kolmapäeval kaotas Tartu võõrsil samale vastasele 78:87, seejuures oli Eesti klubi poolaja võitnud üheksa punktiga.

Türgi klubi liidrid on Tartu treeneritele teada. Eelmises mängus viskas 20 punkti NBA kogemusega ameeriklane Bracey Wright. Sama palju punkte, lisaks veel kaheksa resultatiivset söötu, kogunes 173 sentimeetri pikkuse mängujuhi Erving Walkeri arvele.

"Kõige ohtlikumad relvad on nende välismaalased, kes viskavad suurema osa punktidest," kinnitas Vikerraadiole Tartu Ülikooli peatreener Priit Vene. "Nad on sellel hooajal mänginud neli mängu ja kui me võtame statistika lahti, on nemad asja korraldajad."

"Hakkasime ise kiirustama, mõned visked olid valed ja tulid mõned pallikaotused, siis läks meie rütm sassi," tõi Vene välja avakohtumises saadud kaotuse põhjuseid: "Mõned kahevõitlused kaotasime ehk liiga kergelt, proovime mõned mehed ümber sättida ja pilti korrektuure teha."