Eesti korvpallikoondise kapten on Pallacanestro ridades mänginud ka varem. Nii-öelda esimene periood leidis aset aastatel 2010-2012 (2011-2012 hooajal ostis tema mängijaõigused Siena Montepaschi, kuid Kangur laenati esialgu Varesele tagasi - toim.), kui Kangur oma meeskonna ühe silmapaistvama mängijana keskmiselt üle 10 punkti ja 5 lauapalli kirja sai.

Teistkordselt liitus Kangur Varesega 2014. aastal, kuid järgnenud hooaeg läks mängumehel suuresti seljavigastuse nahka. Just seesama trauma on seganud ääremängijal ka uue tööandja leidmist - nimelt kirjutas Itaalia meedia vahetult pärast Laboral Kutxast lahkumist, et Kangur võib liituda Pesaroga, kuid hiljem avaldati, et klubi ei soovi eestlast painava vigastuse tõttu riski võtta.


Samuti on viimastel nädalatel Eesti koondislast seostatud Brindisi Eneliga. Täna kirjutab Itaalia väljaanne La Prealpina, et Kangur on liitumas hoopis endise koduklubi Pallacanestro Varesega. Hetkel hoiab Varese Itaalia kõrgliigas 16 tiimi konkurentsis 13. kohta.