Eichfussi vaevab taas eelmisel aastalgi opereeritud põlv. Rocki füsioterapeudi Martin Vahimetsa sõnul tekitas valu liikuma hakanud kõhretükk. „Aasta tagasi opereeritud põlvel pääses kõhretükk liikuma. See lukustas põlve ja tekitas valu. Uuringute järel sai selgeks, et põlve on vaja kirurgiliselt puhastada ja seda täna hommikul dr Madis Rahu ka tegi. Kui ta nüüd visalt taastusraviga tegeleb, siis on küllatki hea variant, et ta saab järgmisel hooajal taas mängida,“ sõnas Vahimets.

Enne üleminekutähtaja kukkumist liitub aga meeskonnaga viies Riias mänginud Eesti koondislane – Ungarist tuleb tagasi maailmarändur Reinar Hallik. Falco Trend-Opitka KC värve esindas Hallik kokku 23 mängus, neist 17 Ungari meistriliigas ja kuus FIBA Europe Cupil. Ungari liigas kogus mees keskmiselt 19,5 minutiga 10,1 punkti ja 2,2 lauapalli.

Alagrupiturniiriga piirdutud FIBA Europe Cupil kogus Hallik keskmiselt 8,3 punkti ja 2,8 lauapalli mängus.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul on Halliku Tartusse jõudmine mitme juhuse kokksattumine. „See on paljude asjade kokkulangemine. Selgus Timo Eichfussi põlvehäda ja meil oli vaja kiirelt reageerida, sest üleminekute aeg saab peagi läbi. Helistasin täitsa uitmõtte ajel Reinarile ja tuli välja, et tal on klubis probleemid ja otsib uut klubi. Reinari puhul me teame, mis me saame ja tema teab ka, kuhu tuleb. Ta on paljude meie mängijatega koos mänginud ja kindlasti läheb tal meeskonda sulandumine kiiresti. Meil on tähtsad BBL mängud ees ja Reinari tulek annab jälle ühe võimaluse juurde,“ iseloomustas Kullamäe uut täiendust.

Halliku enda sõnul tuleb ta Rocki rõõmsal meelel. „Rocki tulen heade tunnetega, see on hea võistkond. Pean nüüd oma vormi tagasi saama, sest viimased nädalad pole saanud korralikult palli katsudagi. Keskendud praegu sellele, et vaja 30 tundi autoga Eestisse tagasi sõita. Kui kohal olen, siis vast meeskonda sulandumisega probleeme ei teki. Tean, kes mida teha oskab ja nemad teavad mind ka piisavalt hästi,“ sõnas Hallik.

Kui kõik läheb planeeritud, jõuab Reinar Hallik Ungarist tagasi nädalavahetusel ja peaks kõikide eelduste kohaselt number 51 all tegema TÜ/Rocki debüüdi teisipäevases Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus Liepaja/Triobetiga.