11 meeskonda on endale koha finaalturniiril juba kindlustanud, viie allesjäänud pileti eest võitlevad täna õhtul 9 riiki ja nende seas on ka loomulikult Eesti.

A-alagrupp (Edasipääsu kindlustanud Montenegro):
Iisrael - koht finaalturniiril on tegelikult käes, vaid 89 punktiline kaotus Serbia vastu seaks selle ohtu. Küsimus on vaid, kas edasi saadakse teise või kolmandana.
Serbia - Serbia pääseb edasi, kui võidab Iisraeli. Kaotuse korral peavad serblased lootma, et Eesti kaotaks Islandile ning lootma, et 5 võitu ja 5 kaotust ning punktivahe neid edasi viiks.
Eesti - Eesti peab alistama Islandi ning lootma, et Iisrael võidab Serbiat.

B-alagrupp (Saksamaa):
Aserbaidžaan - Kui viimases mängus suudetakse Saksamaa alistada, pääsetakse edasi teisena. Kaotuse korral peavad nad lootma, et ka Rootsi kaotaks Luxemburgile. Aserite ja Rootsi kaotuse korral pääseb teisena edasi Bulgaaria.
Rootsi - peavad võitma Luxemburgi ning lootma, et Saksamaa alistab Aserbaidžaani. Siis pääsetakse edasi teisena. Kui Rootsi ja Aserbaidžaan võidavad, jääb Rootsi kolmandaks ning peab lootma jääma paremale punktivahele teiste alagrupi kolmandatega.
Bulgaaria - mängud on peetud, 4 võitu ja 4 kaotust. Kui Rootsi ja Aserbaidžaan kaotavad, pääsetakse edasi teisena. Kui kas Rootsi või Aserbaidžaan võidab, jäädakse kolmandaks ning korvidevahe tõttu on edasipääsuvõimalused väikesed.

C-alagrupp (Horvaatia, Ukraina):
Austria - võimalused kolmandana finaalturniirile pääseda on väikesed. Nad peavad võitma suurelt Horvaatiat ning lootma, et teiste alagruppide kolmandad saavad suured kaotused.

D-alagrupp (Bosnia ja Hertsegoviina, Gruusia):
Läti - peavad alistama kolmanda koha saamiseks Rumeenia. See tagaks neile juba edasipääsu. Kaotuse korral jäädakse 4 võidu ja 4 kaotusega, kuid väikese kaotuse korral peaks edasipääs siiski kindel olema.

E-alagrupp (Poola, Soome):
Belgia - peavad alistama Albaania, mis tagaks kolmandana alagrupist edasipääsu. Kaotuse korral lõpetavad turniiri 4 võidu ja 4 kaotusega ning korvidevahet arvestades läheb raskeks.

F-grupp (Itaalia, Tšehhi):
Türgi - peavad võitma Tšehhit ja edasipääs on käes. Võites Tšehhit 18 punktiga, minnakse edasi grupist teisena. Kaotuse korral jäädakse 4 võidu ja 4 kaotusega - ja punktivahe pole türklastel väga tugev.