Nii pettunud mängumehi kui kalevlased on Eesti korvpallis vist harva kohatud. Neist tuntuim, aasta alguses Kalev/Cramoga pikaajalise lepingu sõlminud Mihkel Schleicher viskas lisaks finaali 5 punktile (poolfinaalis tartlaste vastu näiteks 34) laias kaares platsile nii Eesti rahvusvärvides paelaga medali kui ka diplomi, mille ta mõni hetk tagasi oli Eesti korvpalliliidu presidendilt Peep Aaviksoolt ja liidu peasekretärilt Karel D. Loidelt saanud.

HITO suutis võidule aluse panna paljuski tänu esimese poolaja kaugvisketabavusele: 15st kaugviskest läks korvi 10, kusjuures finaali parimaks valitud Markus Laanemets tabas selle ajaga 8st kaugviskest 7. Laanemets kogus lõpuks 23 punkti, sama palju punkte lisas Aleksis Anijärv, kes andis ka 5 resultatiivset söötu.

Vastastel suutis finaaliväärilist mängu näidata vaid finaali parimaks valitud Remy Põld, kes viskas avapoolajal 21 ja kogu mängu resultatiivseimana 25 punkti. Jaan Puidet toetas teda 16 punkti, 15 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduga, kuid tegi ka 11 pallikaotust.

HITO koosseis: Sander Saare, Jarko Kool, Aleksis Anijärv, Richard Rõngelep, Georg Tambre, Martti Metsla, Arti Aia, Roel Burov, Markus Laanemets, Magnus Sibrits, Rasmus Luud, Andres Nikunen. Treenerid: Margo Tali ja Priit Strenhof.

Pronksimängus olid vastamisi KK Pärnu (treenerid Rait Käbin ja Mait Käbin) ja Tartu Salva/Rock II (treenerid Tarmo Petter ja Tarmo Kikerpill), sellest mängust väljus võitjana KK Pärnu alistades vastase seisuga 90:70. KK Pärnu poolel sai MVP auhinna 23 punkti visanud Mihkel Kärg, Rannar Raap tõi Pärnule 24 punkti ja andis ka 8 resultatiivset söötu. Tartu Salva/Rock II poolel viskas Taavi Leok 19 punkti, Artur Saariste ja Gintaras Dalke said kirja 13 silma. Rocki parima mängija tiilti pälvis Kristen Meister.