Riley ei usu, et meeskonna takistuseks saab osade tippmängijate — Shaquille O’Neal (34) ja Gary Payton (38) — kõrge vanus, kirjutab BBC Sport. “Mulle on alati meeldinud kokku sobitada kogemusi ning talendikust ja mitmekülgsust,” teatas Riley, kelle meeskond pole suvel suuri muutusi läbi teinud.

Heati, kes alistas kevadel finaalis Dallase, põhimängijaks on endiselt väärtuslikuma mängija tiitli (MVP) pälvinud Dwyane Wade.

Samas on New Jersey Netsi peatreener Lawrence Frank sõnanud: “Minu arvates on enamik NBA Idakonverentsi meeskondi suvel tugevamaks muutunud. Miamile on tekkinud kõvasti konkurente.”

Idakonverentsi favoriitideks peetakse lisaks Miamile ka Clevelandi, keda juhib noor tähtmängija LeBron James, Detroiti, New Jersey`t ja Chicagot. Viimase võimalusi on oluliselt tõstnud Ben Wallace`i liitumine.

Kevadel 6-mängulises finaalseerias Heat`ile alla vandunud Dallas loodab samuti peamiselt vanale kaardiväele. “Meil pole kuigi palju piirkondi, kus peaksime oma mängu parandama,” teatas Dallase peatreener Avery Johnson. “Me ei kavatse jalgratast uuesti leiutama hakata.”

Läänes loodab San Antonio Spurs, et kahekordne MVP Tim Duncan on taas tippvormis ja suudab meeskonna kõrgele kohale juhtida. Eelmine hooaeg oli Duncan tihti vigastustega hädas.

Läänes peetakse favoriidiks ka Phoenix Sunsi, kuid omade lootustega alustavad hooaega ka Houston Rockets ja Los Angeles Lakers. Eelmisel hooajal mäletavad korvpallisõbrad kindlasti Toronto ja Lakersi mängu, kus Kobe Bryant viskas koguni 81 punkti. Loodetavasti pakub ka uus hooaeg samaväärseid elamusi.

NBA avamängudes on 31. oktoobril vastamisi Miami — Chicago ja LA Lakers — Phoenix.