Paarikümne vaataja ees mänginud Tallinna Kalevi duubel, kes liitus alanud hooajal Tallinna Ülikooli teise liiga meeskonnaga, sai avaveerandil kätte soliidse edu. Tänu mängu eel tabatud kaugvisetele - tõsi, 9-st tabati vaid 2 - ning tublile esimesele kümnele minutile mindi teisele veerandile vastu suisa 27:13 eduseisus.

Seejärel pani meistriliigas mängiv Pärnu paremuse siiski maksma, võites teise veerandi 33:12 ja kolmanda 26:14. Hoolimata sellest, et Kalev võitis viimase veerandi 24:20, oli Pärnu lõpuks võõrustajatest siiski selgelt, 92:77 parem.

Võitjate resultatiivseim oli tunamullu Rakveres mänginud Janis Vahter 24 punktiga, meeskonna kapten Rannar Raap lisas 21 ja Nemanja Miljkovic 16 punkti. Kaksikduublile oli lähedal Vladzimir Krysevich, kes viskas 9 punkti ja võttis 15 lauapalli.

Tallinna Ülikooli võimlas mänginud kodumeeskonna tulemuslikeim oli Madis Pärn 22 punkti ja 4 vaheltlõikega, Roland Prii arvele jäi 14 ja Kris Killingu kontole 13 punkti. Meeskonna parim lauavõitleja oli tagamängija Tony Liivak 10 lauapalliga.

Korduskohtumine peetakse juba homme Pärnus. Paari võitja pääseb karikavõistlustel veerandfinaali.