Pärnu meeskonnale tõid Henri Wade-Chatman 18, Saimon Sutt 16, Arkadiy Mkrtychyan 15, Mihkel Kirves 12 ja Norman Rüütsalu 10 punkti.

Kaotajate resultatiivsemad olid Jurijs Aleksejevs 25 ja Verners Kohs 21 silmaga.

Turniiritabelis on Pärnu nelja võidu ja nelja kaotusega kaheksas. Jekabpils on seni kaotanud kõik matšid ning tabelis ollakse viimased ehk 15.

Enne mängu:

Jekabpils/SMS.credit.lv - Pärnu Sadam
04.11.2018 kell 16.00, Jekabpils
Ülekanne: Delfi LV

Pärnu on tänavusel hooajal teeninud kolm võitu ja neli kaotust. Paremad on oldud Valmierast, Liepajast ning eelmisel laupäeval pöörati viimaste minutitega 60:68 kaotusseis 79:70 võiduks BC Valga-Valka Maks&Mooritsa vastu.

Pärnakate punktide eest on seni põhiraskust kandnud kolmik Henri Wade-Chatman, Saimon Sutt ja Mihkel Kirves, kes toonud keskmiselt 17,75, 14,43 ja 13,71 silma mängu kohta. Suvepealinna esindus on muuhulgas võistkondade arvestuses laupallides osas viiendal kohal, kaitselauas isegi teisel positsioonil Riia VEF-i järel.

Jekabpilsil on seevastu hooaeg väga konarlikult kulgenud. Kaotatud on kõik kuus mängus, nendest BK Ogrele ja Tallinna Kalev/TLÜ-le koguni 34 punktiga. Suurimat vastupanu suudeti osutada 30. septembril koduväljakul Rapla vastu, kellele lõpuks siiski 69:79 alla jäädi. Meeskonda on vedanud 33-aastane vanameister Jurijs Aleksejevs - 203 cm pikkune korvialune jõud on toonud keskmiselt 14,67 punkti ja liiga arvestuses asub ta 11 lauapalliga lausa esikohal.

Jekabpils pole aga kaugeltki veel alla andnud ja loodab nii mõnegi lähikonkurendi enda selja taha jätta. Selle kinnituseks on nende viimane uus täiendus: Bosnia ja Hertsegoviinas sündinud, kuid Katari kodakondne, 216 cm pikkune keskmängija Meho Haracic. Eelmisel hooajal Katari klubis Doha Al Rayyanis pallinud ning ka 3x3 korvpalliga tegelev Haracic on juba ühe kohtumise tänavu kaasa teinud, kui Läti Ülikoolile kaotati 76:89. Tema arvele jäi ligi kümne minutiga 6 punkti ja üks lauapall.