24-aastane mängumees viibis Itaalia hetke 12. klubis kolm päeva testimisel ning teenis tulemusena kuuajalise lepingu.

Pärnu meeskonna peatreeneri Heiko Rannula sõnul pole klubis praegu vahendeid, et Okereaforile asendust hankida. Nii jätkab meeskond kahe leegionäri, leedulaste Edvinas Seskuse ja Vaidotas Volkusega.

"Silmapiiril on muidugi palju mängijaid, aga võimekus neist kedagi palgata puudub. Okereafori saime kätte niivõrd väikese summa eest, et pelgalt sellega uut meest ei hangi. Juba uue mängija siia toomisele ja registreerimisele kuluks märgatav summa," sõnas Rannula.

Rannula tõdeb siiski, et hooaja teiseks pooleks tuleb üks tagamängija meeskonda juurde tuua.

"Meil on otsustavateks mängudeks ilmselgelt kedagi tagaliini veel juurde vaja ning kui uuel aastal võimalus lõpuks tekib, siis seda ka teeme."

Pärnakate tänases kodumängus TLÜ/Kaleviga naaseb paarikuulise pausi järel väljakule ääremängija Mihkel Kirves, kes on kämbla- ehk metakarpaalluu murrust taastunud. Samas Silver Leppik käis esmaspäeval pikalt etteplaneeritud põlveoperatsioonil ning ilmselt sel hooajal enam mänguminuteid ei teeni. Küll aga jätkab ta Pärnu klubi juures treeneritööd ning taastumist.

"Treeningutel on hetkel üheksa meest ning selleks, et viis-viie vastu saaks mängida, tuleb ka mul endal vahel kaasa teha," tunnistab Rannula. "Õnneks mängugraafik on praegu üsna tihe ja mängupraktikat peaks seega jaguma."