„Kiretu mäng meie poolt,“ võttis Rait Käbin mängu alustuseks kokku. „Alustasime hästi, kuid lasime neil mängu tagasi tulla. Tunus, et meie vennad pingutasid nii palju kui võidukas vaja oli ning mida ilusat ei olnud. HITO mängis oma mängu ära, kuid neil jäi natuke puudu,“ lisas ta, vahendab basket.ee.

„Mängu alguses andsime kolme minutiga 0:9 vastastele ja kolmandal veerandil ei visanud meie oma viskeid ära ja nemad said 10-punktilise edu. Jõudsime veel -6 peale, kuid tegime ebakindlaid lahendusi. Meil olid omad võimalused, kuid enesekindlust ei olnud,“ lahkas Priit Sternhof mängu.

Kohtumiseks oli hästi valmis KK Pärnu, kes sai kiirelt 9-punktilise edu. Edu püsis kuni veerandaja lõpuni, mille pärnakad võitsid 28:20. Teisel kümnendil sai ka HITO oma kohmetusest üle ning vahe sulas. Poolaja lõppedes oli kodumeeskond kaotusseisu vähendanud punktiliseks, seisuks 39:40.

Pärast riietusruumist tagasitulekut sai HITO esmakordselt juhtima, kuid seejärel lasti KK Pärnul teha 12:0 vahespurt ning enne otsustavat kümmet minutit oli seis 62:53 Pärnu kasuks. Viimasel veerandajal vahe püsis ning KK Pärnu võttis 83:73 võidu.