Meeskonna uusim liige on BC Kalev/Cramo ning Eesti koondise liige Kristjan Kitsing, kes suvepealinna rendilepingu alusel läks. "Meie algatusel hakkasid läbirääkimised. Küsisin Alar Varraku käest. Kui ta kaevikutest tagasi jõuab, siis loodame temast ühte meeskonna põhijõudu. Kogemusi on tal kindlasti rohkem, kui enamustel," lausus Käbin hetkel sõjaväekohustusi täitva Kitsingu kohta Delfile.

Lisaks Kitsingule liitub Pärnuga ka koondisse ja Tartu korvpallimeeskonda kuulunud Rain Raadik. "Kihvt kuju. Jõudis koju tagasi. On väga tahtmist täis. Ikkagi korralikes meeskondades mänginud, ainult vähe mänguaega saanud."

Lisaks koondislastele liitusid Pärnu meeskonnaga ka kaks Leedu noortekoondiste mängumeest Osvaldas Matulionis ja Augustas Peciukievicius. "Osvaldas suudab mängida 2. kuni 4. positsiooni. Liigutuste ja kehakaalu järgi on sarnane Heigo Ermile. Leedu kooliga poiss," kirjeldas Käbin. "Augustas on pigem puhas mängujuht. Äge kuju oma 195-sentimeetrise kasvuga. Leedu noortekoondise staar."

Uute meeste tulekuga loodetakse lisaks Eesti meistriliigale tegusid teha ka Balti liigas. "Tegemist esimese aastaga, kus me kaks korda päevas trenni teeme. Käib kõva töö. Balti liigas soovime ikka alagrupist edasi 16 parema sekka pääseda."