Lõppenud hooajal ainsa eestlasena Euroliigas mänginud Siim-Sander Vene saatis Hispaaniast videotervituse, kus tänas kõiki selle eest, et teda auhinnaga meeles peeti, kirjutab basket.ee.

"See tuli mulle väga-väga suure üllatusena. Ma olin üsna kindel, et keegi meie välismaalastest saab (selle auhinna). Aga jah, võttis isegi pisara silma korraks," sõnas Köster vahetult pärast auhinna kättesaamist.

OlyBet naiste meistriliiga tähtede viisik:


Nr1 - Anna Gret Asi (Tartu Ülikool/Kalev)
Nr2 - Janne Pulk (G4S Noorteliiga)
Nr3 - Eleriin Vaino (Tartu Ülikool/Kalev)
Nr4 - Annika Köster (Tallinna Ülikool)
Nr5 - Maaja Bratka (Tallinna Ülikool)

OlyBet naiste meistriliiga parim kaitsemängija oli Birgit Piibur (Tallinna Ülikool), parim noormängija Janne Pulk (G4S Noorteliiga) ja aasta treener Janne Schasmin (Tallinna Ülikool).

Saku I liiga parimaks mängijaks hinnati Kristo Saage (RSK Tarvas) ja Saku II liiga parimaks Allan Ehte (Kadrina Karud). OlyBet Naiste korvpalliliiga II divisjoni hooaja parim mängija oli Marie Roosalu (Payless Rapla).

Aasta tänavakorvpallur oli Martin Dorbek ehk esimene Eesti mängija, kes tuli ühel aastal Eesti meistriks nii saalikorvpalli kui tänavakorvpalli kõige kõrgemas liigas.

Noorteklasside hooaja parimad mängijad:


Tüdrukute U14: Marta Eleri Jaama (Audentese Spordiklubi/Siil)
Tüdrukute U16: Maarja Grünmann (Audentese Spordiklubi)
Tüdrukute U18: Anna Gret Asi (Tartu Kalev)

Poiste U14: Gerrit Lehe (Audentese Spordiklubi)
Poiste U16: Ken-Martti Reinart (TTÜ Korvpallikool)
Poiste U18: Leemet Loik (Audentese Spordiklubi)

2018/19 hooaja Eesti meistrivõistluste parim tüdrukute ja poiste klubi oli Audentese Spordiklubi, parim tüdrukute treener oli Kaire Asi (Tartu Spordiselts Kalev) ja parim poiste treener Marko Parkonen (TTÜ Korvpallikool).