Tallinna Ülikool alustas agressiivselt nii rünnakul kui kaitses ja asus kolmeminutilise mängu järel juhtima 12:2. Vilniuse peatreener oli sunnitud võtma minutilise mõtlemisaja. Janne Schasimini hoolealused jätkasid teravalt korvi ründamist, kuid ka vastased leidsid mängurütmi, sundisid tallinlannasid rünnakul eksima ja vähendasid vahe minimaalseks 16:15. Võrdselt kulgenud veerandi lõpu järel säilitas TLÜ 22:21 eduseisu.

Teisel veerandil haaras initsiatiivi Vilniuse naiskond. Tagamängija Gabija Meškonytė vedamisel läksid leedulannad poolajaks ette 48:38. Meie parimana kogus Trine Kasemägi kahe veerandiga 13 punkti. Kolm kaugviset tabanud Meškonytė vastas 17 silmaga. Lauavõitluses jäid Tallinna Ülikooli naised alla 15-20 (Vilniusele 8 ründelauapalli, toim.).

Meškonytė jätkas sealt, kus esimesel poolajal lõpetas – esmalt haaras kaitselauast palli ja seejärel realiseeris 2+1 rünnaku. Rünnakul õnnestus ka Tallinna Ülikooli naiskond, kuid lohakas kaitsemäng tõi vastastele veel kaks koos veaga korvi, mis suurendasid leedulannade eduseisu kuus ja pool minutit enne kolmanda veerandi lõppu 14 punktile, 59:45. Seejärel vigastas õnnetult hüppeliigest Tallinna Ülikooli mängu vedanud Trine Kasemägi, kes väljakule ei naasnud. Kolmepunktijoone tagant head viskekindlust näidanud Vilnius läks otsustavale neljandikule turvalises 76:60 eduseisus.

Skoorivaese neljanda veerandi võitsid leedulannad 18:6, mis tähendas kokkuvõttes leedulannade 28-punktilist paremust. Vaatamata kaotusele on tegemist kõva saavutusega, sest juba nelja parema sekka jõudmine oli paljude vastaste jaoks üllatus.Tallinna Ülikool näitas, et nendega peab Baltikumi naiste korvpallis arvestama.

Võitjate parimana kogus Gabija Meškonytė lõpuks 28 punkti, 5 resultatiivset söötu ja kolm lauapalli. Dalia Donskichytė arvele kogunes 18 punkti, 8 lauapalli ja 8 söötu. Tallinna Ülikooli resultatiivsemad olid võrdselt 15 punktiga Trine Kasemägi ja Kati Rausberg. Viimane kogus lisaks ka 9 resultatiivset söötu. Kätlin Korjuse kontosse kanti 11 ja Maaja Bratka lisas 10 punkti.

Eesti-Läti-Leedu ühisliiga finaalis kohtuvad Riia TTT ja Kaunos Aistes, kohtumine algab kell 15:00.