“Kui sa just kogu liigat ei võida, on võitudeseeria nagu õhus lendlev aur. Sa näed seda, kuid ühel hetkel ta haihtub,” ütles võitu 18 punkti panustanud Kevin Garnett nba.com-i vahendusel, kirjutab Sportnet.

Võitudejadast ei pea eriti lugu ka Paul Pierce: “Saame me midagi selle eest? Uue auto? Kui nii, siis andke mulle ka teada.”

Kui 76ersiga kohtumist oli jäänud mängida veel viis minutit, hakkas publik Bostonis skandeerima “Beat L.A! (tõlk: võitke Los Angelesi)”, kuna täna, jõuluõhtul, ollakse 20. järjestikuse võidu ootuses vastamisi mulluse finalisti ja praeguse läänekonverentsi liidri Los Angeles Lakersiga.

Lakers on võidukas olnud kahes järjestikuses mängus, eile alistati 100:87 New Orleans Hornets. Võitjate parimana viskas Kobe Bryant 26 punkti, Pau Gasol lisas 20 silma.

Neljanda matši järjest võitis Cleaveland Cavaliers, kes võitis 99:90 Houston Rocketsit. “See oli nagu raskekaalu poksimatš, tundus juba nagu play-off kohtumine,” kirjeldas 27 punkti visanud Cavaliersi pallur LeBron James riietusruumis jäävannis valutavaid jalgu leotades.